XBOX Planet - Xbox 360 :: Fóra :: Resident Evil 5
<< Predchádzajúce vlákno | Ďalšie vlákno >>   

Resident Evil 5 demo

Choď na stránku   <<      
Autor Príspevok
Matušo
Feb 09 2009, 02:56PM

študent
[ Ultimátny člen ]
Registrovaný člen #300
Poslané:: Oct 21 2008, 04:27PM
príspevkov: 270
karkonoš Napísal ...

podotykam, ze !!!!!zatial!!!! je to pre mna naj sklamanie a je mi jedno ci je januar, februar alebo iny mesiac!chapes zatial z toho co vyslo a je k dispozicii...neviem ako ty a do akej miery si oboznameny s hororovou seriou RE, pravdepodobne podla toho ako sa vyjadrujes toto bude tvoj prvy kontakt, takze je tazke sa s tebou bavit na tuto temu...pre mna bol RE3 Nemesis uzasna hra, Code Veronika X som si zahral z chuti niekolko krat a stale to bol este horor, RE4 sa posunul do trochu inej roviny, smeroval viac k akcnosti ale stale to bolo ok, i ked uz som tu postradal zombies...RE5 uz pre mna neni nic zaujimave! opakovacka RE4 s nadhernou grafikou, ako hovorim co-op neni pre mna dovodom ku kupe, nie som disciplinovany a nesedim pravidelne u X-ka...a dalsia vec snad si zalozil temu a ja som ti na nu odpovedal, alebo si mal specifikovat, ze do tohoto threadu maju pisat len ti co majju pozitivny nazor na toto demo a hru vobec...kazdopadne ja som s touto seriou prezatial skoncil! pockam si na koniec februara a mame tu Silent Hill Homecoming, do tejto kupy urcite pojdem, hral som 2,3,4 takze 5 je povinnost, pricom seria sa stale drzi korenov svojej hororovosti...

nepis take dlhe prispevky som moc lenivy to citat :D

Späť navrch
juroSK007
Feb 16 2009, 09:27AM
[ Pokémon ]
Registrovaný člen #385
Poslané:: Feb 13 2009, 05:00PM
príspevkov: 6
No DEMO vyzera fakt super Hral som doteraz vsetky epizody , len tato sa mi zda brutalne tazka...aspom co sa tyka dema...a to som hral Co op s kamosom ..Tesim sa na full game

Späť navrch
Rudoo
Mar 05 2009, 01:52PM

[ Seržant ]
Registrovaný člen #341
Poslané:: Dec 14 2008, 10:17AM
príspevkov: 69
Zdravím vsetkych priaznivcov xka,,,,,po odohrati dema re5 mí nedalo sem napisat co si o tom myslim.No pravda je taka ze tak ako som sa velmi tesil tak ma to velmi sklamalo strasne co mi vadi je to ze ked nabija alebo mieri pri strelbe z pistole,samopalu atd stoji na mieste ako prikovany,a nemoze sa pohnut nikam....Dost mi to lezie na nervy,,,napr.nabijate si zbran a vidite ako sa k vam blizi ujo s kladivom asi tak 3x vacsim ako ste vy a vy proste nemozete nic urobit,a tak si len proste pockate az vam jednu ustedri a cely cerveny sa zviechate...Pouzivane teej mačety ci co to je,je tiez dost neobvikle...iba si stojite a cakate kymm sa k vam niekto priblizi no a ak ma nijaku lopatu alebo nieco dlhsie nieje tajomstvom ze vas zrazi k zemi.....Tiet veci su dost podstatne podla mna a teraz som aj rad ze som nakoniec nepredobjednal.Škoda....vyzeral to byt pekny titul!

Späť navrch
Choď na stránku   <<      

Moderátori: Peet, PyresSVK, miro81, matto, afro, Domino956, slyboots47, somuchiha

Skok:     Späť navrch